Over ons

Wie wij zijn

Wij zijn Wieneke Mahieu en May Schoeber en we hebben elkaar leren kennen tijdens een training stressreductie. Het klikte meteen en daarom besloten we elkaar na die training nog eens te zien. Toen ontstond het idee om onze krachten te bundelen om zo leerkrachten te helpen met vragen over werkdruk, stress, ontspanning en werkplezier. Al snel bleek dat er veel vragen bestonden op dit gebied binnen het onderwijs en zodoende is Mahieu & Schoeber ontstaan.

Wieneke Mahieu

Wieneke Mahieu

Onderwijstrainer voor meer veerkracht

Zowel in mijn werk als privé ben ik veel bezig met kiezen hoe je wilt leven; Wat wil je nou echt? Wat kun je doen om dit te bereiken? Het kan gaan over werk, maar ook over je persoonlijke leven. Ik ben zelf als mens, en dus ook als trainer, levenslustig en positief.
May Schoeber

May Schoeber

Coach en trainer

Ik leer je de vaardigheden om je energie te bewaren en sneller te schakelen. Hoe je effectieve gedragspatronen kunt ontwikkelen en een heldere focus houdt. Ik coach je bij de hobbels die je onderweg tegen komt.

Ho ho ho eens even!

It’s that time of the year again. Ontploffende kalkoen en familiebanden, Smeulende amuse-spanning, algehele keukenstress, en vonkende ergernissen richting je bestie omdat ze nog geen bubbels geregeld heeft! 

Lees meer

Goede koffie is geen bijzaak

Een gesprek. Met rondleiding. Op een school. In Rotterdam-Zuid. Dat klinkt misschien niet meteen heel inspirerend en sprankelend. Maar dat was het wel. Dat is ‘t ‘m nou juist! Het was de eenvoud. En de visie. En het effect daarvan.

Lees meer